abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Even voorstellen ...

Intelligente systemen ...
Civiel
IDEOMA intelligent systems is een gespecialiseerd bedrijf, dat sinds 1992 diensten verleent aan de CAD-gebruikers in de Civiele Techniek en de Bouw. De naam IDEOMA staat voor: Integration of DEsign, cOnstruction and MAnagement, dus integratie van het ontwerpproces met de uitvoering en het beheer. Dit houdt in het afstemmen van het CAD-gereedschap en de informatiestructuur op de omgeving waarin het werk plaats vindt en wel zo, dat de informatie optimaal kan worden hergebruikt door alle betrokkenen. Het ultieme streven hierbij is om te komen tot systemen die de gebruiker en het werk wat ermee gedaan moet worden als het ware begrijpen, vandaar de toevoeging intelligent systems.

Investeren in advies is bouwen aan de basis
De aanwezige software wordt vaak maar ten dele benut. IDEOMA bouwt met u aan de basis als wij u mogen adviseren inzake werkmethoden, informatiestructuren en de betekenis daarbij van uw CAD-systeem. Met ons advies is uw investering in hard- en software niet meer alleen rendabel, maar zult u er al snel meer profijt van hebben.

IDEOMA is op 1 februari 1992 opgericht door Siem Eikelenboom:

Klik hierboven om mijn profiel op Linkedin te bekijken.

Meer over Linkedin.
Uw kennis- en softwareleverancier
Naast advies verzorgt IDEOMA levering, implementatie, opleiding en begeleiding rond gangbare CAD-producten. De uitgebreide know-how van de toepassing in de Civiele Techniek en de Bouw speelt daarbij een sleutelrol.

Meer customizing, minder afhankelijk
Standaardsoftware wordt beter en beter. De tijd die nodig is om de standaardsoftware om te bouwen naar uw eigen werkwijze is aanzienlijk minder dan enkele jaren geleden. Dit maakt het beter mogelijk om het specialisme, waarmee uw bedrijf zich van anderen onderscheidt te automatiseren. Daarbij denken wij tegenwoordig niet meer aan maanden software-ontwikkeling, maar in termen van enkele dagen 'customizing'. Hoewel wij dergelijke werkzaamheden graag voor u doen, zijn wij van mening dat een zeker kennisniveau op dit gebied in elk bedrijf thuis hoort. Daarmee bent u minder afhankelijk van derden. Die kennis kunnen wij u leveren.
Siem Eikelenboom al 30 jaar AutoCAD-specialist
3/4/16 Even een terugblik op 30 jaar AutoCAD e.d.Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv